Kim Boom

Kim is in 1999 afgestudeerd als mondhygiënist en is aanwezig op de praktijk op de Geldropseweg 224 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

' Naast de praktijkvoering ben ik actief in het volgen van cursussen en congressen op tandheelkundig en op geestelijk, psychisch  gebied; het houdt me scherp en het inspireert me. Daarnaast heb ik ervaren dat de mondgezondheid me veel vertelt over ‘de mens’ die er achter zit. En dat juist de mens achter die mond mijn vak bijzonder, mooi en zinvol maakt.

In de loop van de jaren heb ik een verschuiving gezien van mensen die de praktijk bezoeken. In deze tijd speelt bewustwording een grote rol. Op welk gebied dan ook.

Zully Huamancayo

Zully is in 2009 afgestudeerd als mondhygiënist in Nederland en is aanwezig op de praktijk op donderdag op de Botenlaan 42 in Eindhoven tot eind april 2024.

'Mijn wortels liggen in Peru, waar ik geboren en getogen ben. In 2006 ben ik naar Nederland gekomen, waar ik in 2009, aan de Hogeschool van Utrecht, mijn opleiding tot mondhygiënist heb afgerond.

Mijn passie ligt bij parodontologie. Ik vind het fijn als ik samen met de patiënt het beoogde resultaat behaal. Ik vind het belangrijk dat jij je 'thuis' voelt bij mij. Daarom neem ik de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren om zo te kijken wat het beste bij jou en je situatie past. Ik wil dat je met een fijne ervaring én een goed gevoel naar buiten loopt.

Naast het uitoefenen van mijn vak volg ik regelmatig cursussen en congressen, zo blijf ik up to date.

Mensen ervaren me als iemand die veel geduld heeft en passie voor mijn vak heb.