Kim Boom

Kim is in 1999 afgestudeerd als mondhygiënist en is aanwezig op de praktijk op maandag, dinsdag en vrijdag.

' Naast de praktijkvoering ben ik actief in het volgen van cursussen en congressen op tandheelkundig gebied; het houdt me scherp en het inspireert me. Daarnaast heb ik gemerkt dat de mondgezondheid me veel vertelt over ‘de mens’ die er achter zit. En dat juist de mens achter die mond mijn vak bijzonder en mooi maakt.

In de loop van de jaren heb ik een verschuiving gezien van mensen die de praktijk bezoeken. In deze tijd speelt bewustwording, gezonde voeding en stress een grote rol.  Daardoor is mijn vak als mondhygiënist veel omvattender  geworden dan alleen het reinigen van het gebit en het geven van advies en voorlichting.

Naast het uitoefenen van mijn vak als mondhygiënist, heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd en afgerond, omtrent persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Zully Huamancayo 

Zully is in 2009 afgestudeerd als mondhygiënist in Nederland en is op woensdag en donderdag werkzaam bij Meer Mondzorg.

'Mijn wortels liggen in het mooie Peru, waar ik geboren en getogen ben. In 2006 ben ik naar Nederland gekomen, waar ik in 2009, aan de Hogeschool van Utrecht, mijn opleiding tot mondhygiënist heb afgerond.  

Mijn passie ligt bij parodontologie. Ik vind het fijn als ik samen met de patiënt het beoogde resultaat behaal. Ik vind het belangrijk dat jij je 'thuis' voelt bij mij. Daarom neem ik de tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren om zo te kijken wat het beste bij jou en je situatie past. Ik wil dat je met een fijne ervaring én een goed gevoel naar buiten loopt. 

Naast het uitoefenen van mijn vak volg ik regelmatig cursussen en congressen, zo blijf ik up to date. 

Mensen ervaren me als iemand die veel geduld heeft, passie voor mijn vak heb en dat ik beschik over veel mensenkennis. '

OPENINGSTIJDEN

maandag 10.00 tot 19.30 uur
dinsdag8.00 tot 17.30 uur
woensdag10.00 tot 19.00 uur
donderdag8.00 tot 17.30 uur
vrijdag8.00 tot 17.30 uur

ADRES

Botenlaan 42
5652 CA Eindhoven

E info@meermondzorg.nl
T 040-303 37 96